Jacky Woo

Designer

1984 is Jacky Woo geboren in Schiedam. Hij is opgegoeid in een gezin met 3 kinderen. Op een vroege leefttijd is hij achtergekomen dat hij creatief is aangelegd en werd het zijn droom om een manga tekenaar te worden (Japanse cartoon).

Jacky Woo heeft zijn VMBO en MBO diploma behaald op het Grafisch Lyceum Rotterdam te Rotterdam. Na de middelbare school wilde hij wat anders doen met zijn creativiteit. Na uitvoerig te hebben gezocht naar leuke opleidingen kwam hij Industrieel Product Ontwerpen tegen op de Hogeschool Rotterdam te Rotterdam, ook wel bekend als IPO. Deze opleiding bleek al een goede match en tijdens zijn studie kon hij zijn creativiteit laten gaan. Hij heeft zijn 3de jaars stage gevolgd bij het bedrijf BPO in Delft en is afgestuurd bij het bedrijf Cleassens Cartils in Hilversum. Na zijn studie ging hij terug naar BPO om zijn carriere te beginnen.

Momenteel heeft hij veel ervaring opgedaan met het werken met kunststof producten en is hij zeer vindingrijk bij het vinden van oplossingen bij complicaties die optreden bij het ontwerpproces. Jacky Woo is niet enkel bedreven met het werken van kunststof producten, maar ook op het grafische gebied. Hierdoor is hij vrij breed inzetbaar. Als hobby tekent hij vaak met photoshop, polood en (bal)pen.